Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Support

Support Department

 Finance

Invoices and Billing

 Community Support

Support on tickets coming in on community versions of our software stack

 Sales

Sales department